Stupul Inteligent SIMBEE


Sistem de monitorizare de la distanță a stupului - o soluție inovativă preconfigurată pentru o apicultură eficientă și modernă!


Află mai mult

Productivitatea și sănătatea albinelor cresc atunci când apicultorii reușesc să le acorde stupilor atenție permanentă.Monitorizezi permanent greutatea, temperatura (exterioară și interioară) și umiditatea aerului în stupi.

Accesezi ușor informațiile, prin platforma SIMBEE Simfony Mobile sau doar cu un telefon pe care poți primi SMS-uri, din oră în oră.

Primești configurația ta SIMBEE sau SIMBEE ENERGY cu toate configurațiile făcute, pregătit pentru instalare pe stup.


PRETURIPrintr-un model de tarifare simplu și flexibil, Simfony se diferențiază de competiție.Kituri / Conținut SIMBEE SIMBEE ENERGY
Cont SIMBEE
Acces platformă Management
SMS
Senzor greutate
Temp. și u interioară și umiditate interioară
Temperatură exterioară
Panou solar -
Lei (TVA inclus) 1500 2000

CARACTERISTICI


Stupul inteligent SIMBEE este simplu de instalat și activat datorită preconfigurațiilor existente. Îți oferă acces nonstop la informații despre:Greutate

Stupul tău își schimbă greutatea în timp. Poțo observa în timp real aceste modificări, astfel încât să iei cele mai bune decizii.

Temperatură

Temperatura exterioară și interioară îți oferă o imagine clară despre condițiile meteo și influența lor asupra stupului.

Umiditatea aerului

Cu SIMBEE, monitorizezi permanent umiditatea relativă a aerului în interiorul stupului și previi din timp apariția mucegaiului.

Website și SMS

Poți vedea oricând informații detaliate și arhiva accesând contul de pe www.simbee.ro sau prin mesaje SMS din oră în oră.

BENEFICII

Soluția Stup inteligent este creată împreună cu specialiști în domeniu și vine cu numeroase avantaje:


Urmărești cu ușurință evoluția culesurilor, a factorilor de mediu, a dezvoltării familiilor de albine atât în sezonul activ, cât și cel inactiv.

Maximizezi cantitatea de miere recoltată și sănătatea albinelor prin monitorizare permanentă și prin istoricul personal detaliat.

Sistemul Stup Inteligent SIMBEE oferăinformații prețioase pentru procesul de luare a deciziilor precum extracția, hrănirea, mutarea etc.

Accesezi informațiile din teren de oriunde ai fi utilizând multiple căi – online, prin SMS, prin cont dedicat pe website (www.simbee.ro).

Toate informațiile sunt transmise confidențial ,iar datele culese sunt păstrate într-o arhivă la care doar tu sau persoanele autorizate de tine au acces.

Soluția a fost creată în asociere cu echipa de specialiști de la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultură.Te interesează o soluție pentru Apicultură specială?
Comandă acum Stupul Inteligent SIMBEE!Contactează-ne pentru comenzi sau detalii pentru o afacere cu albine modernă și eficientă!
© 2018 Simfony B.V.
English Romanian