Plată fără numerar pentru stațiile de încărcare auto electrice


Maximizează profitul stațiilor tale de încărcare la un preț accesibil prin plată fără numerar și prin servicii de control la distanță.


Află mai mult

În curând, lumea se va baza pe o rețea de stații de încărcare auto electrice. Cum monitorizăm și gestionăm dispozitivele distribuite pe suprafețe mari?


Simfony oferă o soluție extrem de accesibilă, personalizabilă și sigură care se bazează pe conectivitate globală M2M, care permite plata prin SMS și monitorizarea în timp real prin intermediul platformei de management online sau prin integrare Enterprise.Conectează stația ta de încărcare la serviciul nostru de cloud, folosind o conexiune sigură de date pe mobil sau propria conexiune la internet.Clienții pot începe să acceseze imediat serviciul de încărcare utilizând plata prin SMS.Vizualizează și controlează de la distanță activitatea stației tale de încărcare. Accesează rapoartele prestabilite sau construiește rapoarte proprii personalizate.


Bucură-te de beneficiile funcționării fără probleme a stației tale de încărcare și beneficiază de 1 an de funcționare gratuită!


BENEFICII


Soluție simplă, rapidă, accesibilă

Sistemul este ușor de implementat și echipa noastră îți oferă sprijin complet pentru instalarea stației de încărcare. Sistemul funcționează global și este extrem de personalizabil prin upgradeuri și prin eficientizarea caracteristicilor.

Fără supraveghere umană

Plata prin SMS îi ajută pe clienții tăi să acceseze ușor serviciul de încărcare, fie prin SMS, fie prin număr de mobil, ceea ce duce la o creștere imediată a profitabilității.

Rapoarte și alerte

Poți vizualiza în timp real rapoarte și statistici cu privire la toate stațiile de încărcare. Sistemul este prevăzut cu alerte și notificări pentru evenimentele importante care au impact asupra afacerii tale.

Conexiune sigură

Asigură o conexiune securizată de date mobile pentru stația de încărcare, fie prin IoT Simfony în cloud, fie prin rețeaua ta privată.

Costuri optimizate

Reduci costurile prin simplificarea și automatizarea operațiunilor în cloud.

Integrat

Integrează serviciul cu alte servicii de autorizare în mediul Enterprise.

CARACTERISTICI


Numărul vehiculelor electrice și al stațiilor de încărcare este în creștere


În lume existau 1,25 milioane de vehicule electrice și 1,4 milioane de stații de încărcare electrice în 2015, cu o creștere anuală de 75%, marea majoritate a acestora fiind private (1,3 milioane). Rata de adopție a vehiculelor electrice va continua să crească. Având în vedere profilul clienților, este important să le oferi acestora facilități precum un sistem modern de plată.Plata fără numerar

Face procesul de cumpărare mai rapid și crește baza de clienți.


Consumul de energie

Se poate vedea în timp real cantitatea de energie consumată per unitate.


Starea de funcționare

Acționează în timp util pentru a preveni funcționarea defectuoasă prelungită.

Raportarea analizelor

Analizează profitabilitatea prin predicții pe termen scurt sau lung.Vrei o soluție adaptată nevoilor tale?


Taxa de instalare

Include:

- Serviciu de instalare cloud IoT

- Serviciu de testare

- Cartelă SIM (dacă este cazul)

Nu include modemul de date

95 €
Taxa stației de încărcare


Internet public

/ lună


Cartela SIM M2M Simfony

/ Mb1,8 €


0,20 €
Serviciul cloud

/ lună

Include:

- 4 stații de încărcare

- Stocare date

- Rapoarte

- Acces web și API

Primul an, gratis.


9 €


Te interesează soluția de plată pentru stațiile de încărcare auto electrice?Inginerul nostru de vânzări este dornic să afle nevoile tale exacte și să răspundă întrebărilor tale.Ștefan Florea


Contactează-l acum:


stefan.florea@simfonymobile.com


+40314361999© 2018 Simfony B.V.
English Romanian