Platforma IoT Simfony


Cauți o curbă de învățare ușoară, modalități excelente de a structura și monitoriza datele, precum și o arhitectură dispozitiv-agnostică, API-first? Ai ajuns la locul potrivit!


Citește mai mult

CONTEXT

Cât de ușor este să construiești propriile aplicații și să profiți la maxim de IoT?


Mult mai ușor decât îți poți imagina, datorită platformei noastre IoT Symfony gata de utilizare.
Folosește-o și profită din plin de beneficiile ei.
Construiește și execută aplicații personalizate, fără a scrie nici măcar o singură linie de cod

Node-RED este un instrument vizual pentru conectarea IoT care implementează un designer grafic într-un mod intuitiv „trage și plasează”. Profitând de comunitatea în creștere a Node-RED și de activele de comunicare și analiză ale Simfony, îți poți crea rapid noi servicii.
Utilizează aplicația noastră integrată de design

Platforma Cloud oferă un cadru de lucru necesar în toate etapele unui proiect IoT. Depinde de tine pentru ce utilizezi platforma - de exemplu, pentru prototipuri, design, testare sau executare a unui mediu de producție. Aplicația de design este integrată cu platforma API, făcând ușoară interacțiunea cu facilitățile metadate ale dispozitivului și cu caracteristicile de comunicare.
Nu îți face griji cu privire la structura datelor tale

Datele reprezintă fluxul sanguin al platformei noastre. Fie că sunt date trimise de la terminale, fie că se află altundeva în cloud, platforma IoT este axată pe colectarea lor, stocarea lor, declanșând evenimente și oferind perspective noi. Nu trebuie să îți faci griji nici măcar cu privire la structura datelor, platforma noastră analizează și ți le prezintă într-o manieră „gata de utilizare“.
Nu plătești pentru modelele de utilizare imprevizibilă

Considerăm ca nu trebuie să plătești niciodată pentru lucruri și servicii de care nu ai nevoie. În această direcție, aplicațiile cloud, ca și alte servicii Simfony, folosesc politica „plătești ceea ce utilizezi“. În funcție de nevoile tale, mediul cloud poate fi accesat atât cu o configurare de probă, cât și cu sute de tranzacții pe secundă, astfel încât să fii întotdeauna protejat de modelelele de utilizare imprevizibilă.


STATISTICI IoT


Fără statistici clare și simplu de utilizat, IoT nu este eficient. De aceea, platforma IoT cloud Simfony face colectarea de date și procesul de analiză ușoare și realizabile.
Stocarea flexibilă a datelor

Platforma noastră cloud oferă facilitatea de stocare în timp real a datelor scalabile, care poate fi folosită pentru a stoca volume foarte mari de informații colectate de la dispozitivele conectate pe o perioadă nelimitată de timp. În funcție de nevoile tale, îți oferim mai multe opțiuni în ceea ce privește spațiul de stocare, de la prototipuri mici, nepretențioase, până la implementări la nivel de producție.
Date fără structură

Datele tale nu trebuie să urmeze o schemă sau o structură predefinită. Noi stocăm obiecte JSON eterogene și oferim instrumentele necesare pentru transformarea dintr-un format în altul. Informațiile tale sunt accesibile de pe platforma web, prin intermediul API-urile noastre sau din Node RED. Întotdeauna deții datele și noi ne asigurăm că sunt securizate și disponibile.
Vizualizarea și raportarea

Instrumentul Insights îți permite să construiești și să vizualizezi cu ușurință rapoartele pline de semnificație. Platforma IoT are un organizator în care poți alege câmpurile relevante pentru a le vizualiza. Rapoartele sunt prezentate în mai multe panouri care pot fi distribuite. Poți oricând să adaugi vizualizări pe ecranul de start.
Utilizabil

Poți oricând să folosești datele stocate pentru a alimenta aplicațiile tale IoT. Informațiile capturate și stocate pe dispozitivele conectate pot fi utilizate în fluxurile Node-RED pentru a lua decizii și a-ți construi logica de serviciu. Poți avea un număr nelimitat de colecții distribuibile între fluxurile tale.


Arhitectura API-First


De obicei, proiectarea tradițională de produs este concentrată pe dispozitiv, dar afacerea ta are nevoie să fie agnostică în privința dispozitivului, deoarece proiectarea de produs concentrat pe dispozitiv înseamnă un efort dublu și efort ingineresc irosit. Echipele Agile doresc în mod instinctiv să creeze într-o manieră API First.

Am proiectat platforma noastră pornind de la integrarea întreprinderii. Toate funcțiile disponibile în cadrul platformei IoT (gestionarea conectivității, gestionarea dispozitivului, raportarea, pentru a numi doar câteva) sunt disponibile prin intermediul API-urilor REST jSON/XML securizate, astfel încât să poți integra perfect gestionarea produselor tale IoT în cadrul ERP-ului sau CRM-ului tău.

Ești interesat de platforma IoT SIMFONY?Inginerul nostru de vânzări dorește să afle nevoile tale exacte și să răspundă la orice întrebări ai avea.

Stefan Florea


Contactează-l acum:


stefan.florea@simfonymobile.com


+40314361999© 2018 Simfony B.V.
English Romanian