Plată fără numerar pentru distribuitoare automate


Mărește loialitatea clienților și frecvența de achiziționare printr-o soluție de comerț modernă, versatilă și ușor de implementat.


Află mai mult

Distribuitoarele automate sunt eficiente atât timp cât funcționează corect, așa că este esențial să reduci la maximum timpii morți.


Modernizează distribuitoarele tale automate oferindu-le clienților posibilitatea de a plăti prin SMS, NFC și Wallet.


Cu Simfony Plată fără numerar, poți activa două tipuri de servicii, odată ce te-ai conectat la Vending Box-ul nostru:


Simfony Coin Free

Plăți fără numerar prin SMS, NFC și Wallet folosind aplicația noastră.

Simfony Measure & Treasure

Instrumente avansate de telemetrie pentru eficientizarea serviciilor de management, fie de la dispozitiv către platformă, fie de la platformă către dispozitiv.


Beneficii

Conform Asociației Europene de Vending, distribuitoarele automate fără numerar oferă:

35% mai multe vizite zilnice

100% reducerea vizitelor inutile

25% economii la cheltuielile cu combustibilSimfony Coin Free


Elimină costurile de colectare a numerarului.

Este permanent disponibil pentru vânzare, fără grija defecțiunilor cauzate de monede sau a monedelor străine.

Timp economisit – nu este necesar inventarul numerarului.

Reduci timpul de așteptare – de 3 ori mai rapid decât plata cu numerar.

Măsuri de igienă mai eficiente.

Timp redus pentru auditul operațiunilor de vânzare.

Mai multă siguranță. Numerarul este vulnerabil, elimină riscurile legate de furt sau pierderea accidentală a numerarului.Simfony Treasure and Measure


Îți oferim un serviciu de integrare a transferului automat al datelor colectate de la distribuitorul automat către orice sistem software. Toate informațiile colectate în Simfony Cloud sunt disponibile pentru analiză prin intermediul WebGUI. Rapoartele personalizate pot fi construite și aplicate la informațiile existente pentru a extrage și pentru a evidenția informațiile relevante.


Toate informațiile stocate în Simfony Cloud sunt disponibile pentru extragere și analiză prin interfața web.

Rapoartele personalizate pot fi construite și aplicate pentru informațiile existente, pentru a extrage și pentru a evidenția informațiile relevante.

Folosind o aplicație web simplă și intuitivă, poți monitoriza principalii parametri ai distribuitoarelor automate de la orice PC sau dispozitiv mobil.

Ai la dispoziție un serviciu de integrare automată a informațiilor colectate de către distribuitorul automat către orice sistem software (precum SalesForce.com, SAP ERP sau orice sistem CRM).

CARACTERISTICIFolosind o aplicație Web simplă și intuitivă, poți monitoriza de la orice PC sau dispozitiv mobil principalii parametri de operare ai distribuitoarelor automate:

Plata fără numerar

Eficientizează viteza de cumpărare și evită blocajele costisitoare de monede.


Nivelul de aprovizionare

Evită epuizarea stocurilor pentru a avea clienți mai mulțumiți.


Localizare

Vezi poziția exactă a fiecărei unități de vânzare.


Deplasare

Evită furturile și deplasarea neautorizată a dispozitivelor.
Monitorizarea stocului

Menține controlul asupra unităților vândute și planifică mai bine. Este simplu să modifici informațiile despre produs și preț transmițându-le prin rețea către oricare dintre punctele de vânzare.

Alerte presetate personalizate

Notificări în timp real pentru stocuri și statusul distribuitoarelor automate în scopul livrărilor și informării personalului de teren.


Monitorizarea și raportarea vânzărilor

Distribuitoarele automate pot fi analizate ușor pentru a le identifica pe cele mai performante. Informațiile obținute ajută la crearea celui mai bun plan pe baza istoricului.


Alerte pentru prevenirea incidentelor

Definește cu ușurință alertele pentru evenimente specifice (incendiu, inundație, mișcări, vibrații) și evită escaladarea incidentelor.Ai nevoie de o soluție personalizată cerințelor tale?


PREȚ


Simfony IoT Cloud
4-8 € / lună

(în funcție de numărul de dispozitive active și de perioada de abonare)Abonamentul lunar include conectivitate prin date mobile, managementul și monitorizarea conectivității, managementul dispozitivelor și acces la soluțiile de vânzări (plată fără numerar, prefacturare, raportare și analiza informațiilor).Hardware*

Număr minim dispozitive

100

1.000

5.000

10.000

Preț per dispozitiv (EUR)

102

92

80

77

*Toate dispozitivele, cu excepția Piccolo, au antene GSM și cutii din policarbonat.

Dezvoltarea și serviciile de consultanță sunt la cerere. Este posibilă suspendarea temporară a dispozitivelor, dacă e necesar. Alerte și notificări personalizate pe baza evenimentelor de rețea sau pentru dispozitiv.

Ești interesat de Soluția Simfony Plată fără Numerar?Inginerul nostru de vânzări dorește să afle nevoile tale exacte și să răspundă întrebărilor tale.

Ștefan Florea


Contactează-l acum:


stefan.florea@simfonymobile.com


+40314361999© 2018 Simfony B.V.
English Romanian