Conectivitate celulară M2M Simfony


Dezvoltă-ți proiectele M2M și IoT cu conectivitate globală și soluții flexibile de gestionare avansată, totul, la costuri accesibile!


DespreBeneficii Caracteristici Testează! Prețuri VPN Contact

Conectează-ți dispozitivele la furnizorii de telecomunicații din întreaga lume și bucură-te de servicii inovatoare furnizate de către un partener de calitate, orientat spre client!


Alege acoperire globală la prețuri accesibile, o platformă versatilă și ușor de folosit, precum și aplicații pe care le poți personaliza fără să scrii nici măcar o singură linie de cod.API-uri pentru integrare personalizată

Gestionează provizionarea și diagnosticul cartelelor SIM direct printr-o platformă securizată, scalabilă, bazată pe web, sau printr-un API ușor de utilizat.

Accesibil și flexibil

Considerăm că nu trebuie să plătești doar ceea ce utilizezi, iar politica noastră de prețuri reflectă acest lucru, astfel încât tu să poți deține controlul deplin.

Rețea mobilă M2M globală

Roaming-ul între țări și chiar în aceeași țară este fără întreruperi, această caracteristică fiind esențială pentru succesul soluției pe care o oferim.


Rețeaua de telefonie mobilă Simfony este 100% dedicată comunicațiilor M2M și vine la pachet cu cele mai bune instrumente posibile pentru aplicații M2M și IoT de succes, funcționale nonstop.

BENEFICII


Alege cele mai potrivite mărimi ale cartelei SIM pentru dispozitivul tău dintr-o gamă largă de dimensiuni - 2FF, 3FF și 4FF.


Dimensiunea depinde de cea a dispozitivului și de spațiul alocat cartelei SIM.


Servicii de date


Conectezi ușor dispozitivele la aplicațiile care utilizează servicii de comunicații celulare GSM 2G / 3G funcționale în peste 180 de țări din întreaga lume.


Conectivitate Internet:

Cu serviciul de Conectivitate Internet de la Simfony poți conecta dispozitivele inteligente direct la sistemele selectate, găzduite pe o infrastructură Internet publică.

VPN Connect Secure:

Cu serviciul VPN Simfony poți conecta dispozitivele inteligente direct la propria rețea enterprise privată, păstrând informațiile sensibile canalizate strict de la cartelele SIM către propria infrastructura.

Conectivitate Platformă Cloud:

Cu opțiunea Conectivitate Cloud de la Simfony poți conecta în siguranță datele prin SIM-ul din dispozitiv cu Platforma de Aplicații, iar apoi să construiești instantaneu aplicații IoT.


Control total


Ai control total asupra cartelelor tale SIM: locația curentă, statusul de rețea, consumul de date în timp real și inclusiv țările în care există permisiunea de roaming. Poți inclusiv să suspenzi o cartelă SIM și să nu plătești atunci când nu ai nevoie.

Servicii de mesagerie


Simfony Mobile oferă mai multe soluții pentru Serviciul de Mesaje Scurte (SMS) care se adresează nevoilor specifice ale pieței M2M. Rețeaua noastră păstrează confidențialitatea mesajelor SMS, acestea trecând prin platforma noastră securizată.

API-uri pentru integrări personalizate


Toate funcțiile din cadrul platformei IoT sunt disponibile prin intermediul API-urilor REST jSON/XML, astfel încât să poți integra perfect managementul produselor tale IoT în ERP sau CRM.

CARACTERISTICI


Soluțiile M2M de la Simfony sunt concepute special pentru implementări M2M și vin la pachet cu o multitudine de caracteristici esențiale pentru afacerea ta:
Acoperire globală

Acoperire excelentă în peste 180 de țări din întreaga lume.

Management SIM

Soluție avansată de platformă cloud pentru evidența cartelelor tale SIM.

API

Integrează perfect gestionarea produselor tale IoT în cadrul ERP sau CRM.
Pentru fiecare dispozitiv SIM activat, Portalul de Management Simfony oferă informații în timp real despre Starea Atașării de Rețea și starea Sesiunii de Date PDP pentru fiecare punct final. Vizualizarea instantanee de rețea este disponibilă pentru fiecare dispozitiv SIM activat cu informații privind operatorul de rețea de telefonie mobilă atașat, starea conexiunii PDP, dispozitivul (IMEI) și provizioanele (APN, id-uri de dispozitiv, metadate și acreditări de securitate).

Monitorizează cu ușurință instalarea SIM-urilor prin vizualizarea tuturor informațiilor relevante dintr-o singură privire. Analizează datele curente și istorice pentru fiecare dispozitiv în parte, precum și pentru toți purtătorii de trafic (SMS, date).

Ofertă de servicii bazate pe locație care permite clienților să interogheze și să găsească instantaneu locația geografică a oricărui dispozitiv fără fir în rețeaua Simfony Mobile. Soluție de localizare instantanee disponibilă pentru fiecare dispozitiv. Serviciul este bazat 100% pe rețea și nu necesită software suplimentar. Utilizează ID-ul celulei, ECID și informații de GPS asistat pentru a furniza date despre locație pe baza rețelei mobile cu acoperire mondială. Funcționează cu orice dispozitiv, inclusiv cu cele non-GPS.

Alerte de date și Limitări Date sunt servicii oferite de Simfony pentru a ajuta la monitorizarea și controlul utilizării de date. Dacă un SIM a ajuns la 100% din alocația sa de utilizare, o alertă este trimisă clientului anunțându-l că a fost atins pragul de date și că sesiunile de date suplimentare nu vor fi permise. O alertă este de asemenea declanșată către client odată ce a fost atins un prag de utilizare specific volumului de date permise.

Bazat pe numărul unic internațional de identificare a echipamentului mobil (IMEI) al modulului hardware pe care SIM-ul este în prezent conectat, platforma Simfony detectează automat modelul de hardware, producătorul și benzile radio pe care funcționează modulul.

Informațiile de facturare sunt prezentate individual pentru fiecare cartelă SIM, precum și agregat pentru întreaga flotă SIM, astfel încât ai în orice moment controlul costurilor. Activarea și deactivarea se execută la cerere, fără contract per SIM.

Fiecare cartelă SIM poate fi ușor configurată prin intermediul portalului web satisfăcând toate cerințele de implementare personalizată. Opțiunile de configurare includ activarea sau dezactivarea serviciilor de date sau SMS, acreditări de autentificare și autorizare APN, blocare de dispozitiv, precum și definirea la nivel mondial a zonelor de servicii operaționale.

Portalul Simfony oferă instrumentele necesare pentru a rula rapoarte și pentru a colecta date despre dispozitivele echipate cu SIM. Rapoartele furnizează informații pentru întreaga flotă de dispozitive, pentru un anumit grup de dispozitive sau dispozitiv individual.

Rapoartele personalizate pot fi ușor construite folosind următoarele date:

  • Înregistrare de rețea (numele operatorului / țara)
  • Traficul mobil de date (bytes in / out / total)
  • Trafic SMS (SMS-MO / SMS-MT)
  • Datele privind locația (ID-uri de celule)
  • Dispozitiv (IMEI)

Fiecare raport poate fi atribuit unui Panou personalizat la alegere, cu scopul de a grupa graficele pe baza cerințelor specifice.


Vezi Simfony Connect în acțiune!Fiecare soluție M2M de la Simfony este unică, special adaptată nevoilor clientului. Cu toate acestea, la baza a tot ceea ce oferim este o platformă de management uimitor de versatilă.PREȚURI


Printr-un model de tarifare simplu și flexibil, Simfony se diferențiază de competiție.


Plătești doar ce folosești, fără contract și fără tarif de roaming în zona ta.

Produs M2M PAYG
Tarif lunar/SIM – acces internet 1 EUR
Trimitere SMS – începând cu (EUR) 0,1 EUR
Primire SMS Nelimitat
Tarif date (EUR/MB)
Zona globală 1: Europa, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă 0,25 EUR
Zona globală 2: Africa, America de Sud 2 EUR
Suplimentar (per SIM/lună)
IAcces IPSEC VPN 0,5 EUR
Acces Public IPS 0,5 EUR
Card SIM (combo 2FF/3FF/4FF) 3 EUR

Pentru volume mai mari, aceasta este alegerea mai eficientă. Cu un preț lunar fix, deși nu beneficiezi de reportare, uiți de grija taxelor suplimentare, a contractelor și a taxelor de roaming în zona ta. Nu-ți face griji dacă îți dai seama că trebuie să schimbi planul, o poți face la sfârșitul lunii.

Pentru un contract de cel puțin 12 luni

Produs M2M 1 MB M2M 5 MB M2M 10 MB M2M 100 MB
Tarif lunar/SIM – acces internet 0,5 EUR 1 EUR 2 EUR 15 EUR
Volum pachet în Zona globală 1 1 MB 5 MB 10 MB 100 MB
Trimitere SMS – începând cu (EUR) 0,1 EUR 0,1 EUR 0,1 EUR 0,1 EUR
Primire SMS Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
Tarif date (EUR/MB)
Zona globală 1: Europa, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă 0,4 EUR 0,4 EUR 0,4 EUR 0,4 EUR
Zona globală 2: Africa, America de Sud 2 EUR 2 EUR 2 EUR 2 EUR
Suplimentar (per SIM/lună)
Acces IPSEC VPN 0,5 EUR 0,5 EUR 0,5 EUR 0,5 EUR
Acces Public IPS 0,5 EUR 0,5 EUR 0,5 EUR 0,5 EUR
Card SIM (2FF/3FF/4FF combo) 2 EUR 2 EUR 2 EUR 2 EUR

CUM POȚI SĂ ACTIVEZI UN VPN


Creează o conexiune VPN în 3 pași simpli, în mai puțin de un minut!

Soluția ta pentru Conectivitate Globală M2M la doar un e-mail sau apel telefonic distanță!Ai nevoie de o soluție personalizată pentru nevoile tale specifice?

Înregistrează-te AICI pentru un Workshop IoT gratuit cu experții noștri!Ștefan Florea


Contactează-l acum:


stefan.florea@simfonymobile.com


+40314361999© 2018 Simfony B.V.
English Romanian