Proiecte IoT personalizate


Simfony Mobile oferă atât soluții personalizate, cât și o gamă de produse concepute pentru anumite industrii. Platforma Simfony este nucleul.


Află mai mult

Descoperă cele mai noi soluții personalizate

Pe scurtInput
Utilizează protocoalele de comunicare standard ca input pentru aplicația ta.


Proiectare
Pentru conceperea proceselor, trage și plasează blocurile funcționale.


Testare
Testează aplicația folosind un simulator și pregătește-te pentru producție.


Implementare
Apasă butonul de implementare și aplicația ta este gata pentru a rula în interiorul platformei cloud a Simfony.

De ce să alegi platforma Simfony

Te vom ajuta să ai un start de succes

Explorarea de noi oportunități sau adoptarea de noi tehnologii pot constitui o provocare în ceea ce privește atât resursele, cât și riscurile. Acesta este motivul pentru care am creat platforma IoT, permițându-ți să faci prototipul și să testezi sau să validezi cu ușurință orice concept înainte de a trece într-un mediu de producție pe scară largă..

Lucrează mai bine, mai repede

Platforma noastră IoT face ca modificările la logica de serviciu sau mărirea și reducerea resurselor să fie mai ușoare ca niciodată.

Cu instrumentul de concepție Vizual Flow al Simfony, logica de serviciu a tuturor proiectelor tale IoT este la îndemâna ta, cu funcționalități de tip „trage și plasează”.

Instrumente ușor de utilizat pentru proiecte complexe

Indiferent cât de complexă este soluția IoT sau M2M de care ai nevoie, platforma noastră oferă toate instrumentele necesare, de la conectivitate de date pe mobil la analize și raportări personalizate.

Aceste instrumente pot fi combinate și chiar integrate cu resursele companiei tale existente sau sisteme ale unor terțe părți. Toate facilitățile oferite de platforma IoT Simfony sunt disponibile ca REST API-uri, astfel încât să poți integra cu ușurință propriile procese în platformă.

Dar cum rămâne cu datele mele?

Datele tale rămân ale tale, stocate și în siguranță. Platforma poate stoca datele colectate de dispozitivele tale și le poți recupera cu ușurință în orice moment, fie prin intermediul aplicației web, fie prin API-urile noastre.

Dacă vrei să stochezi datele în cloud-ul nostru, instrumentul nostru de analiză și de raportare este excelent pentru a obține o perspectivă asupra proceselor tale, indiferent de modul în care sunt structurate datele. Pentru proiectele care necesită securitate sporită, serviciul de rețea privată virtuală (VPN) autoinstalabil îți permite să conectezi dispozitivele la propria rețea privată.

Proiecte IoT personalizate

Soluțiile noastre gata de funcționare pentru diverse industrii constituie doar vârful aisbergului, în ceea ce privește serviciile pe care ți le putem oferi.


Împreună, putem construi soluția perfectă pentru nevoile tale și echipa noastră de profesioniști te va ajuta să iei cea mai bună decizie de afaceri, înainte de a începe. Prin conectivitate globală pe mobil, crearea de servicii la comandă și mediile de execuție dedicate, realizăm reduceri de costuri, soluții inteligente care sincronizează ultimele dezvoltări în domeniul IoT și M2M cu cerințele specifice industriei tale.Lași infrastructura în seama noastră

Este întotdeauna esențială cunoașterea amănuntelor despre afacerea ta și de aceea vom lucra împreună pentru a identifica zonele în care soluțiile noastre personalizate pot avea cel mai mare impact. Cu ajutorul nostru, vei putea să te concentrezi pe capacitățile de bază ale afacerii și să nu îți faci griji cu privire la infrastructura necesară.Nu îți faci griji cu privire la dispozitive

Lucrăm cu producători de dispozitive din toată lumea pentru a fi siguri că proiectul tău merge ca pe roate. În cazul în care dispozitivele tale sunt deja conectate sau atunci când cerințele tale variază și ai ales o altă opțiune de conectivitate, poți utiliza în continuare celelalte servicii ale noastre.
Stocarea flexibilă a datelor

Platforma noastră cloud oferă o facilitate accesibilă de stocare a datelor în timp real, facilitate care poate fi folosită pentru a stoca volume foarte mari de informații colectate de la dispozitivele conectate pe o perioadă nelimitată. În funcție de nevoile tale, îți oferim mai multe opțiuni în ceea ce privește spațiul de stocare, de la prototipuri mici, accesibile, până la implementările la nivel de producție.Conexiunile inactive nu costă

De ce să plătești pentru conexiuni pe care nu le utilizezi? Soluția flexibilă de management Simfony îți permite să preiei controlul complet asupra activelor tale. De asemenea, oferta noastră de date pentru mobil nu vine numai cu prețuri accesibile, ci și cu o acoperire la nivel mondial, astfel încât proiectul tău IoT să ajungă oriunde în lume.
Platforma cloud îți eficientizează proiectele

IoT de la Simfony ca model de serviciu reduce costurile și complexitatea deținerii și operării propriei infrastructuri. Actualizările și îmbunătățirile sunt adăugate fără întreruperi.Oferim soluții particularizate

Ne concentrăm pe furnizarea tuturor instrumentelor potrivite, în loc să rezolvăm probleme individuale în medii verticale. Platforma noastră oferă beneficii în gestionarea și monitorizarea funcționalității dispozitivului și a parametrilor săi.

Informația înseamnă putere


Noi am implementat deja soluții complet funcționale pentru clienți din diverse industrii și am fi încântați să îți oferim mai multe detalii, dacă ești interesat(ă) de oferta noastră.
© 2018 Simfony B.V.
English Romanian