Soluție IoT Simfony pentru distribuitoare automate


Crește loialitatea clienților și frecvența vânzărilor printr-o soluție de retail modernă și ușor de implementat.


Citește mai mult

Provocarea


După cum am putut afla din propria experiență, profitabilitatea unui distribuitor automat depinde în cea mai mare măsură de timpul total de funcționare corectă. În acest sens, unul dintre principalii factori perturbatori este blocarea monedelor. Am oferit clienților noștri o alternativă la plățile în numerar prin punerea în aplicare a plății prin SMS într-un mediu de testare controlat. Aceasta este doar una dintre numeroasele opțiuni pe care le oferă soluția noastră completă pentru distribuitoarele automate.


Soluția


Monitorizarea în timp real a distribuitoarelor automate permite nu numai efectuarea de plăți prin SMS, ci și crearea de rapoarte cuprinzătoare despre modul în care sunt utilizate dispozitivele. Aceste informații oferă, de asemenea, o imagine completă extrem de utilă despre comportamentul consumatorului.Plata fără numerar

Face ca procesul de cumpărare să fie mai rapid și se eviți blocajele păguboase de monede.


Nivelul de aprovizionare

Evită perioadele de indisponibilitate și nemulțumirea clienților.


Location

Vezi poziția exactă a fiecăruia dintre distribuitoarele tale automate.


Deplasarea

Împiedică furtul și deplasarea neautorizată.

Implementarea


De la primul contact cu clientul, a durat doar trei luni pentru a pune totul în aplicare, astfel încât clienții să poată începe să cumpere prin simpla trimitere a unui SMS pentru a primi instantaneu produsul achiziționat.


Flexibilitatea platformei Simfony a permis punerea în aplicare a proiectului la doar o fracțiune din costurile pe care le presupun de obicei proiectele create de la zero. Mai mult decât atât, după obținerea feedbackului, desfășurarea proiectului a fost adaptată în timp real, ceea ce s-a dovedit a fi o abordare necesară și extrem de utilă.
Rezultate


Până la sfârșitul proiectului-pilot, clientul nostru a fost în măsură să ia o decizie informată. Datele colectate pe parcursul proiectului au indicat că o implementare la scară largă nu este oportună în prezent, deoarece doar sub 10% dintre consumatori sunt dispuși să utilizeze plata prin SMS. Comportamentul lor a fost puternic influențat de locație, categorie socială, statut profesional și tipul de produs.


Este clar acum că folosirea acestei soluții poate aduce rezultate foarte bune atât timp cât publicul este informat cu privire la beneficiile sale și are încredere în vânzător, ceea ce se va întâmpla probabil în curând în țara în care am testat soluția, dar nu încă, la momentul acesta.
Ai nevoie de o soluție adaptată nevoilor tale specifice?
Te interesează soluția IoT Simfony pentru distribuitoare automate?Inginerul nostru de vânzări este interesat să afle nevoile tale exacte și să răspundă la orice întrebări ai avea.

Stefan Florea


Contacteaza-l acum:


stefan.florea@simfonymobile.com


+40314361999© 2018 Simfony B.V.
English Romanian