Cu Simfony Connected Cabinets, durează doar trei minute să conectezi un frigider obișnuit la o performantă Platformă de Management IoT în Cloud.

Colegul nostru Laurențiu Stan, Strategy & Business Development Manager, impreuna cu echipa Simfony, au prezentat soluția prin intermediul unei demonstrații în direct în cadrul evenimentului „Tendințe în Frigul Comercial” organizat de DAAS International Group, partenerul nostru.

 

 

Prezentarea arată și testează cele trei elemente esențiale pentru implementarea soluția Simfony Connected Cabinets.

 

În primul rând, este vorba despre inteligență, iar în cazul nostru aceasta este Platforma Simfony IoT care poate fi accesată prin cloud.

 

Al doilea element-cheie este mediul de comunicație între platformă și dispozitive, iar acesta este de mai multe feluri. Simfony Mobile oferă conectivitate extrem de avantajoasă prin cartelă SIM.

 

Al treilea element este senzorul care transmite informația dintr-un obiect pe care îl monitorizăm prin internet, în cloud, astfel încât utilizatorii să poată verifica informațiile de la distanță.

 

Avantajul este că senzorul poate fi instalat în doar câteva minute pe orice frigider. Cu alte cuvinte, nu este nevoie de un frigider inteligent, prin soluția Simfony Connected Cabinets, orice frigider comercial poate deveni inteligent. Pentru fixarea senzorului, nu este nevoie de cabluri, deoarece se poate folosi doar un magnet sau o bandă adezivă.

 

Platforma IoT este în cloud și ușor accesibilă de oriunde, doar prin intermediul unui browser. Toate informațiile sunt transmise prin intermediul rețelelor de telefonie mobilă ale operatorilor consacrați. Soluția de conectivitate Simfony Mobile se bazează pe o rețea de date mobile virtuală, ceea ce permite să fim disponibili cu un singur SIM oriunde există semnal. SIM-ul alege cel mai bun semnal, așa că întotdeauna veți avea acces la conectivitate de cea mai bună calitate. Prețul este extrem de avantajos datorită noilor reglementări privind roamingul în Uniunea Europeană, care intră în vigoare din data de 15 iunie.

 

Informațiile colectate pot fi vizualizate grafic pentru a avea cât mai rapid o imagine clară a situației. Însă dacă este nevoie, aceste informații pot fi prelucrate într-o multitudine de moduri, fiind posibilă chiar și integrarea într-un ERP dacă este necesar.

 

Cel mai simplu și cel mai eficient mod de monitorizare este să se primească o notificare fie prin SMS, fie prin e-mail. Informațiile pot fi exportate în orice alte analitice pentru a studia situațiile în care temperatura se schimbă și cum se poate eficientiza procesul.

 

Mai multe detalii despre solutia Connected Cabinets Simfony: http://simfonymobile.ro/simfony-connected-cabinets-solution

 

Let's get social!

https://www.facebook.com/simfonymobile/

https://www.linkedin.com/company/simfony-mobile/