Despre noiSuntem o companie europeană formată din ingineri și profesioniști cu zeci de ani de experiență în companii internaționale de top, pe care Simfony i-a unit în jurul unui obiectiv comun: punerea la dispoziția companiilor din toate industriile și de toate mărimile a unui cadru deschis pentru proiectarea, construirea, testarea și operarea proiectelor IoT.


Citește mai mult

Noi credem că IoT va răspunde cu adevărat așteptărilor doar atunci când va fi accesibil pentru toți cei interesați și nu ca un proiect care se întinde pe 12 luni și are un buget format din șase cifre.


Alegând platforma noastră, companiile vor putea colecta și alege în cunoștință de cauză fundația necesară pentru viitoarelor lor proiecte IoT, de la conectivitate globală la statistici, toate bazate pe un model de costuri bazat pe cloud.


Industria telecomunicațiilor a petrecut zeci de ani implementând servicii de tip „siloz”, înainte de a trece la o infrastructură orizontală și deschisă. Internet of Things ar trebui să urmeze acest model chiar de la bun început, iar noi ne angajăm să furnizăm clienților noștri un cadru deschis pentru a implementa orice proiect IoT.Am fi încântați să iei legătura cu noi pentru a răspunde la toate întrebările pe care le-ai putea avea despre soluțiile cele mai potrivite pentru afacerea ta.Joachim de Wild

CEO

Go to LinkedIn profile

Stefan Anghel

CTO

Go to LinkedIn profile© 2018 Simfony B.V.
English Romanian